Så var det söndag kväll igen – vart tog helgen vägen????

I fredags var det tv-kväll, i lördags var det lite jobb ute och sen årets första grillning – grillskivor, ugnsrostade rotfrukter och en pepparsås (som blev nåt så förbannat stark). Jag brukar krossa pepparn själv i morteln och ta de 2 msk man ska ha i. Denna gången använde jag den nyinköpta pepparmixen – tog 2 msk, men det blev alldeles för mycket. Spädde med ytterligare 1 dl grädde och den var ändå för stark!!! Så det gick inte så mycket sås. Men vad gör det när Frölunda vinner!!! I dag har jag börjat lägga upp mat recept på en separat blogg. millasrecept.homeweb.se Till eftermiddagsfikat gjorde vi chokladbollar och till kvällsmat åt vi hemmagjorda hamburgare på hemmamald nötfärs!!
Då fick jag använda min hamburgerpress som jag fyndat på Tradera!