Som sagt ytterligare en vecka har gått och vår resa till Rom börjar krypa allt närmare. Känner att vi behöver titta igenom vår guidebok och prioritera vad vi ska kolla på. Lördagen den 25 april när vi är i Rom är en Italiensk helgdag – frihetsdagen från andra världskriget.
Härliga kvällar har det varit denna veckan – dels våren och dels har ju sommartiden gjort sitt. Till helgen ska jag börja mitt nya trädgårdsprojekt – en köksträdgård. Ska ha litet potatis, morötter, lök samt att flytta jordgubbarna. Tänker gräva upp en lång remsa på baksidan – från päronträdet som syns till höger i bild tom vinbärbuskarna. Detta projekt kommer jag att skriva mer om.

Sitter och lyssnar på webradion på innebandy semifinalen Balrog – Warberg
. Det blev precis 4-2 till Warberg. Heja, heja!!!
Wilma var hos frissan i måndags, klippte lite grann och sen gjorde Sandra som också är Wilmas gympa fröken inbakade flätor, precis så som de ska se ut på söndag när det ska vara stor våruppvisning i Idrottshallen. Då ska även kusin Linnéa vara med. Den startar 14.00.