Dags att deklarera!!Jaha så har man deklarerat på nätet på 30 sekunder. Jag kommer ihåg när pappa satt med alla papper på köksbordet och fyllde i allt för hand och det skulle vara inlämnat den 15 februari – och så fick de ändå inte pengarna förrän till julen.


Igår var det barnkalas hos grannen som vår son vägrade att gå på – vilket är andra kalasaet med dagiskompisar på kort tid som han inte vill gå på. Han vill vara hemma och leka med Wilma eller bygga lego. Vi får försöka skicka iväg Wilma till kompisar istället för att hon ska leka med sina kompisar här hemma. Då kanske han inser att det inte är så dumt att leka med andra kompisar! Joel fick istället åka lite motorcykel på gatan med Pappa Claes
.
På kvällen kom dock Joels allra bästa kompis Andreas – så då fick han leka av sig. Idag har vi en hostig Joel och en febrig Wilma.