Man trodde den var över efter första halvleken. England leder med 3 – 0. Släpper in för lätta mål på fasta situationer. Ok, vi börjar grilla i halvtid och sätter oss ute på altanen och äter. En gammal klasskompis, som bor i Italien är hemma i Läjet på besök, ringer – vi ska träffas på söndag. Det ska bli kul. Andra halvlek börjar och vi sätter oss och äter. TVn står på så vi hör jublet vid 1 – 3 målet. Sen frispark och 2- 3. Tar vinglaset och sätter mig framför TVn igen. 3- 3!!! Förlängning, straffar och förlust med 7 – 8. Det är alltid tungt med en förlust men det ska bli roligt att följa detta l”nya” landslag framöver. Att resa sig från 0 – 3 till 3 -3 i en em-semifinal är strongt gjort. Heja dessa goa killar!! Inget verkar omöjligt!!
På ett sätt önskar jag nästan att vårt senior landslag inte tar sig till VM (vilket jag inte tror de gör) så vi får se en föryngring av landslaget. Och bort med Lars Lagerbäck, han har gjort sitt nu!!