Vaknade upp till strålande sol, så vi började dagen vid poolen, fast vattnet var lite kallt, så efter en stund blev det lite äventyrsgolf. Efter lunch hälsade vi på hos en Arne – en ardennerkompis till Helen. Vi fick se hästarna, stallet, några grisar och hönor och naturligtvis ville papporna titta på vagnparken. Han hade en en Scania lastbil från 1970 – den används än idag till att köra hästarna med. Skåpet till den var nytt och allt i väldigt fint skick.
Sen bjöd han på fika. Inne i huset hade tiden stannat och han hade även en äggkläckningsmaskin med 15 kalkonägg i. Han öppnade och visade barnen och där var ett ägg som skalet hade gått sönder där det pep ordentligt!! Och så visade det sig att han hade flera strängar på sin lyra. Han gjorde trähästar, trätuppar, skålar, skärbrädor och alla tänker hur hinner han med – då tar man fram sitt silversmide – flera silver halsband och örhängesmileysmileysmileysmiley Vilken gubbe!!!!!
När vi kom tillbaka till campingen var den uppblåsbara hinderbana på plats – barnen fick leka en stund i den och sen gick vi till restaurangen och åt.
Idag packar vi ner allt och åker hem!!