Efter tre veckors ständigt kissande i sängen, (även på husvagnssemestern – tur det fanns tvättmaskin och torktumlare i servicehusen), så var det ÄNTLIGEN dax för en torr natt!! Han har varit på strålande humör hela morgonen, det är klart att han mår dåligt av att allt sängvätande.
Wilma har feber sen i går eftermiddag – typiskt när vi skulle till fästningen med min kusin från Västerås och hennes mamma och dotter. Får se om jag och Joel åker till syrran och äter kvällsmat med allihopa.
Och hoppas att Wilma blir frisk så vi kan ha hennes kalas torsdag och fredag!! Wilma ska ha discoparty på fredag, så jag kommer nog förbi i morgon onsdag på eftermiddagen Sandra, och lånar discokulan!!
Har även börjat mitt nya liv (för femti elfte gången!!! ÄNTLIGEN!!) Har varit ute och gått en liten runda (30 min) på morgonen innan de andra har vaknat. Känns skönt!!

Sen längtar jag tillbaka till värmen och baden!!!!