Så var Wilmas och Joels första cykeltävling avklarad. OK – Joel har inte cyklat sin första än..
Vi hade övertalat (=mutat!!!) Wilma att cykla för att Joel skulle ställa upp. Allt frid och fröjd. Nere i Societen vid starten träffade Joel och Wilma flera av sina kompisar så allt var tipp topp. Barnen startade en kvart efter att den stora tävlingen gått, så först var vi vid vallgraven och tittade på när alla cyklade iväg, sen på väg tillbaka in till Societetsparken till barnens start vurpade Joel med sin cykel på asfalten – typiskt , så ville inte han vara med!!!! Vi tog oss till starten och väl där övertalade pappa Claes Joel, så han skulle vara med ialla fall. In i startfållan! Starten gick och Joel halkar till på trampan och slår det allra heligaste i cykelramen – bara att lyfta ur honom ur startfållan – stackars kille, det var inte meningen att han skulle tävla!! Men Wilma körde och tyckte det var jätteroligt – hon fick ju medalj!!!

De storas start!!!

Nummer 423 – Wilma Ivarsson!!

Nummer 422 – Joel Ivarsson.

Nu är det tävling!!