Jag vet inte varför, men igår kväll efter att barnen borstat sina tänder fick jag för mig att känna på Joels tänder – det skulle jag kanske inte har gjortsmiley!!
Två framtänder i underkäken var ju lite lösa. Han blev hur uppspelt som helst – han som nästan hade somnat innan vi borstade tänderna.
“Mamma jag kommer att tappa dem i morgon” ” Mamma var är det för dag idag – Lördag. Va e de för dag imorgon? – Söndag. Är det dagis då? – Nej. Var är det för dag dan efter? Måndag. Är det dagis då? Ja. Då ska jag berätta för dagis att jag har tappat tänder.” “Men du kommer inte tappa dem så fort – det tar nog en vecka eller två” “Wilma kolla, jag har lösa tänder!!!!” “Kan tandfen komma in genom våra dörrar?” Kommer tandfen och drar ut tänderna? ” Kolla nu är de lösare” ” Kan tandfen ta sig genom glas?”

I en timme höll han på innan han till slut somnade i sängen efter att ha kännt efter 4-5 gånger med fingrarna och när han inte fick det längre fortsatte han med tungan.
Wilma har aldrig vickat på sina lösa tänder, men Joel kommer att vicka ut dessa och det kommer inte ta lång tid!!!!