Denna veckan gick fort. Natten till onsdag så skrek Joel lite grann för han hade ont i örat. I med Alvedon och han somnade om ordentligt efter 1½ timme. Trodde faran var över på morgonen, men när han log på badrumsmattan och gnällde “Aj, aj ont i örat – aj, aj” – så insåg man ju att man fick bli hemma med honom. Primärvårdsjouren på kvällen = öroninflammation = Kåvepenin!!!
Han mår mycket bättre nu och någon feber att tala om har han inte haft.
Imorgon ska vi åka till Stadium och köpa en bag med hockeyskydd till Joel – och antagligen nya skridskor till båda då förra årets är urväxta. Sen bär det av till ishallen för att testa det och ännu senare pizza på Vårhem. Där ska jag plåta nya kattungar!!!
Min man har köpt nya/ytterligare hyllor till vårt garage och när han gick där ute igår och skulle bringa någon slags ordning höll han på att snubbla på något – då utbrast han: “Om man bygger nytt och dessutom är en ekorre och ändå bygger enkelgarage – då gör man fel!” Min man vill ha ett dubbelgaragesmiley (och vem han tänkte på som ekorre…..).
I går gick det äntligen bra för Frölunda – känns alltid extra gott att piska Färjestad!!
Go Frölunda Go!!!