Jaha så var det fredag igen. Även denna veckan har susat förbi med motorvägshastighet. I går eftermiddag var vi nere och hälsade på Andreas på sjukhuset. Han är den absolut piggaste inskrivna de har. Så när han och Joel kom igång och lekte Star Wars ute i korridoren fick sköterskorna säga till dem att dämpa sig. “Det finns sjuka barn här sim behöver vila”. Andreas är ju inte så sjuk själv nu när insulinet nästan är inkalibreratsmileysmiley
På jobbet rullar det på och allt är skitkul – vi har även öppnat våran webshop – www.asiaspa.se
I helgen blir det vinterdäck på på den gamle Forden – den ska besiktigas på onsdag, det blir intressant. Men vinner jag högsta vinsten på Lotto på lördag så ska jag köpa mig en ny bil!!! Håll tummarna!!! (Först för Lottot och sen för besiktningen)!!
Börjar även längta till snön och vår vintersemester vecka 4!!