Nu springer veckorna iväg. Denna veckan börjar vi med att fira min syster som fyller år idag. Sen är det ju bara en 4 dagars arbetsvecka. På fredag ska vi hämta hem kaninerna, det sista ska göras på buren och sen ska den målas röd (Wilma ville detta) utvändigt. Vi va och hälsade på kaninerna igår – de är så söta och de har växt rejält. Veckan efter påsk är det påsklov men barnen får var på dagis och fritids som vanligt – eller egentligen mer då jag åker till Rom torsdagen den 8/4. Gud vad trevligt det ska bli.
Så sen när jag kommit hem så är det mitten av april och det finns mängder att göra i trädgården. Idag har jag köpt sättpotatis – Maria hette sorten, en tidig sort. Funderar på om man ska sätta en sen sort också. Päronträdet har jag sågat ner och tagit bort den lilla sandlådan och ska göra ett lite större land än vad vi hade förra året. Potatis, lök och morötter. (Det får vi ju ha nu när vi skaffat kaninersmiley)
Vi får väl se om det blir någon påskbrasa på Vårhem i år.