Så var det fredag igen. Veckan har susat förbi. I söndags hade Wilma våruppvisning med sin GIF gympa. Alla barn var så duktiga. Jag var med som funktionär så hela söndagen gick åt.
I onsdags var jag hemma med Wilma, hon hade ont i huvudet och halsen, men ingen feber. I går gick hon till skolan och där fick jag veta att det var något som gick för flera barn har varit hemma 1-2 dagar för detta.
Våra små kaniner har lite identitetskris nu, de ska bestämma vem som ska bestämma. Så i går var det alldeles fullt med kaninhårstussar i hela buren, och Wilmas kanin Busan var skärrad, den hade fått sig några skrapor och hade lite ont i ett sår vid ena bakbenet. Men idag har de inte bråkat, men man ser vem som bestämmer – Joel kanin – Gosan!!
I helgen ska vi fortsätta göra iordning mitt potatis/morot/lök land, Claes ska hjälpa Fille med huset och vi ska till Vårhem och grilla på lördag kväll.
Då ska vi även kolla in de nya kattungarna!!