Nu har jag äntligen svurit en sista gång på den “gamla” kaffekokaren. Inte så värst gammal var den, ganska praktisk – för den bryggde ju ner i en termoskanna, om bara kaffet rann ner i kannan. Det var det jag svurit över det sista året. Kaffet rann inte ner utan ijämte, man var tvungen att ta av locket från termoskannan och sätta på det när det var färdigbryggt.

Men nu så är det problemet över. Min älskade man köpte mig en sådan kaffekokare jag ville ha. EN MOCCAMASTER!!!! Packade upp den igår och läser på en lapp att den är handgjord och enskilt testad – det fick mig att tänka på Stig-Helmer och Toastmaster. Undra om det finns en “Stig-Helmer” på Moccamaster som tester alla bryggare smileysmiley

Hur som helst jag dricker gott och varmt kaffe och behöver inte torka av diskbänken efter varje bryggning. Tack min älskade man!!! (Och körförsiktigt hem med våran “nya” bil ikväll!!)