Oj, det var visst ett tag sen sist..

Skolan har börjat för båda barnen, men Joel tycker inte det är roligt att gå i skolan. Han får inte göra som han vill och fröken bara tjatar, säger han. Varje morgon säger han minst tio gånger att han inte vill gå dit och idag sa han att han hade ont i magen. Han försökte få lärarna att ringa efter mig men de drog ut på det och han var kvar hela dagen. Jag hade ju lovat hämta honom direkt efter skolan.

När vi kom hem idag gjorde vi goda chokladbollar!!!

I fredags var vi på Liseberg. Jag och barnen tog tåget upp och gick på stan en stund, sen hämtade Claes upp oss. Barnen tyckte det var jättespännande att åka tåg. På liseberg vann vi choklad och lite chips och vi åkte Lisebergsbanan ( Wilma 6 gånger!!!), Flumeride, Kållerado, Sagoslottet + att barnen åkte några “barnattraktioner”.

Wilmas gympa har dragit igång igen och det är nu 2 gånger i veckan, måndagar och onsdagar, totalt 3 ½ timme, hon tycker det är jättekul!!