Nu åker vi på skidsemester till Hundfjället för att ladda våra batteri. Men innan dess måste vi ladda alla andra batteri för att klara bilfärden upp till fjällen. Det är nintendo DS, ipods, kamera, mobiltelefoner, walkie-talkie osv….
Jag känner mig ganska färdig med all packning, men det kommer väl imorgon ikväll när allt ska packas i bilen. “Har vi fått med oss allt” “Bara denna påsen med mat också…” “Och så det i frysen” “Har du packat in dasspappret?” “Ölen?????”
Det ska bli skönt att komma iväg, bryta tillvaron ett tag. Joel behöver komma på lite andra tankar, man kan ju inte säga till honom eller rätta honom utan ett raseriutbrott, förhoppningsvis kan vi vända detta på semestern, tycker mig se en liten förändring denna veckan. Han vill iväg på semester.
Han ska ha en stor stjärna för hur han klarar av sin simskola, så allt är inte jobbigt..
Lägger förhoppningsvis snart ut bilder från ett snöigt och soligt Hundfjället!!

Bild från Lindvallen förra året!