Jaha, så har det hänt. Joel fick bli den av barnen som fick de första stygnen.

De ringde från skolan igår och sa att han ramlat och slagit i huvudet och att det blödde lite. Släppte allt på jobbet och åkte och hämtade honom. Han mådde inte illa och hade inte kräkts så några tecken på hjärnskakning var det inte.

Skolsysyter trodde inte att det behövde sys, men vi kollade upp det och det behövdes det. 2 stygn i bakhuvudet blev det. Så han kommer att ha en ny frilla sen, då de har rakat rent runt såret.

Hans egen berättelse är att: “Jag sprang, inte snabbt och sen slog jag huvudet (strax ovanför pannan) i “hängknävecksställningen” , halkade då till och ramla baklänges och slog bakhuvudet i marken, den isbelagda marken.

Så nu har han plåster i håret och en rejäl bula strax ovanför pannan!! Idag är vi hemma och myser och tar det lugnt!