Jaha, så var höstlovet slut för detta året. Claes jobba hemifrån i onsdags och jag var ledig torsdag-fredag. Så i torsdags åkte jag och barnen till Göteborg och hämtade pappa Claes på jobbet, sen åkte vi ut till Volvo och åkte Blå Tåget, en fabrikstur där vi fick se hur en bil görs. Mycket intressent.

Bilden har jag “lånat” från Volvos hemsida.

Sen åkte vi till IKEA och åt tre-rätters middag (jag & Claes och barnen åt två-rätters) för hela 218:- (Fast totalt blev det dyrare)

Vi går nu in i en mörk period, så vi får tända många ljus. Soffan har vi suttit in, kaminen är nästan uppbyggd (ska “bara” fogas också). Pysseldag/kväll med syrran är inbokad, årliga julbordet med pappa likaså. Julklapparna har jag så smått börjat handla också. Nu myser jag, när jag får börja planera inför julen smileysmiley