Nu har vi sjukstuga, de säger ju i media att vi är som mest sjuka nu och set stämmer ju. Här är halva styrkan sjuk, Wilma och Claes med feber och Wilma har ont i halsen oxå.

I helgen när vi var ute i trädgården en stund fick man riktiga vårkänslor. Vi gick in och beställde plantor på nätet, dels en färdig sats perenner till ett “3 kvadratmeter stort land”, sen en klematis och sen även lite fröer till köksträdgården, tänkte ha broccoli i år..

I den “Perenna hörnan ska jag gallra lite så att min Ranunklar kan få plats där med.

Sen ska vi (läs Claes) snickra ihop en egen drivbänk, det ska bli kul. För det är ju bara att inse med en studsmatta och en pool och en kaninbur så har vi inte plats med ett växthus en, men det kommer väl..

Det nya objektivet är jag nöjd med. Tog lite bilder när Wilma spelade innebandymatch.