Denna veckan har vi turats om att vara hemma med Joel. I söndags eftermiddag fick Joel feber och sen har den åkt berg o dalbana, haft febertopp på eftermiddagen, inte hög men än dock feber (37,8 -38,0) Men i torsdags vände det så idag har han varit i skolan.

Mycket spel o lek denna veckan.

Förra helgen hade GIF gymnasterna ett träningsläger och hade Veronica Wagner som gäst-tränare. Det var coolt!! Tänk en OS deltagare på besök i Varberg.

Imorgon, lördag, är det innebandy sammandrag i Kungsbacka på sen-eftermiddagen/kvällen. Varför inte? En lördagskväll? Fanns det verkligen inte några andra halltider. Jaja, sportnörd som man är så får man ju ta det.

På söndag är det Fars dag, GRATTIS PAPPA!!! Har dåligt samvete för att vi inte firar dig!! Kram!!

Wilma och Joel kommer att fira sin pappa genom att äta Farsdags-middag på Fridas i Kärradal. Det ska bli gott!

Nu är det fredagskväll och X-factor, skål!