Nu går det vansinnigt långt mellan uppdateringarna.

Julafton har passerat och barnen fick besök av två tomtar, ja vi vuxna med…

En, enligt Joel, riktigt tomte hos farfar och en som var utklädd till tomte hemma.

Efter flera år av utbyte av tomte med våra kära grannar, så har alla barnen nu förstått att det är Claes hos dem och Henrik här. Det var kul så länge det varade.

Vad Joel nu menar med riktigt Tomte vet jag inte…Undra om han verkligen tror på tomten.. Vi får väl se.. Ja just det, Anne-Louise testade Ris a la Maltan med saftsås!!

Igår och idag har vi haft besök av en större hackspett (tror jag ialla fall att det är) som suttit och hackat i talgbollsringen. Hade lite dåliga fotoförhållanden (inomhus och lite mörkt) men ett hyfsat kort fick jag.

Imorgon är det nyårsafton och Claes födelsedag. Vi bestämde oss i somras för att inte ha nyårsfesten som vanligt då det är Claes födelsedag och att med 10 vuxna och 11 barn, så blir det aldrig någon riktig nyårskänsla för oss..

Då visste vi inte att ett par skulle gå isär, så i år blir det en början på nya traditioner, det blir nog bra, men känns konstigt.

Nyårsdagmiddag hos svärmor på tisdag, julklappsbyteskväll med syrran på onsdag och kalkonmiddag hos pappa på söndag. Jag jobbar hela veckan och vi har kvällsaktivitet på jobbet på torsdagen, full fräs (+att kanske, kanske ska jag och Claes gå på bio på fredagkväll – om barnens barnvakt fortfarande tycker det är ok, det är ju trots allt Trettonafton) I så fall blir det på Sverigepremiärern på Jack Reacher.

Och om tre veckor åker vi till Hundfjället!!