Länge sen sist. Det beror på flera faktorer, dels att min bärbara dator har kraschat ( flyttar inte gärna ut den stationära och har den i knät framför TVn .)
Och dels att det har varit mycket, både på jobbet och hemma.
Men idag har jag sportlov ( och idag blir det verkligen lov från sport!)
Innan sportlovet så kämpar vi mest med Joels läsning, medans han bara ska spela Minecraft.
Själv har jag fastnat för ett spel på Ipaden som heter Candy Crush Saga, oerhört beroendeframkallande. Men, jag har bestämt mig, jag tänker inte köpa mig förbi några hinder.
Då min blogg inte stöds så bra av IPad, så blir det bara text, kan inte ladda upp bilder.
Idag ska jag nog få se en liten bebispojke, Linda och Tomas fick en pojk till i tisdags morse och Ida och Oskar ska komma in hit och leka med Wilma och Joel. Sen får väl jag köra hem dem, och då, då kanske den minsta prinsen har kommit hem 🙂

Vi har iallafall klarat oss från vidare sjukdomar, Wilma klagar huvudvärk lite då och då. Och vi har tänk på skolans inomhusmiljö, men även igår hade hon ont. Hon ser bra, men kanske ska kolla upp ögonen ändå, hon kanske är översynt?

Kram